المقادير
اك ارز+3بصلات +1ك طماطم +3م سمن
+1 كرنبه متوسطه مسلوقه مقطعه شرائح مستطيله
حزمه كبيره خضره مشكله +ملح +فلفل +كمون
+بهارات مشكله +نعناع +كسبره ناشفه
الخطوه الاولى ان نشوح البصل فى السمن حتى يصفر لونه
ثم نضع عصير الطماطم ويفضل ان نضع 2م صلصه فلفل احمر لتحمير لون المحشى
نضع الارز ويشوح قليلا مع الصلصه ونضع الملح والبهارات وباقى التوابل
ثم نضع الخضره ويقلب جيدا
ونقوم بلف ورق الكرنب بوضع كميه مناسبه من الارز ولف
الورق مع مرعاه عدم وجود فتحات حتى لا يطلع منها الارز
نقوم بوضع بعض من عروق الكرنب المقطع فى قاع الحله ونرص صوابع المحشى
بالهنا ةالشفا
اك ارز+3بصلات +1ك طماطم +3م سمن
+1 كرنبه متوسطه مسلوقه مقطعه شرائح مستطيله
حزمه كبيره خضره مشكله +ملح +فلفل +كمون
+بهارات مشكله +نعناع +كسبره ناشفه
الخطوه الاولى ان نشوح البصل فى السمن حتى يصفر لونه
ثم نضع عصير الطماطم ويفضل ان نضع 2م صلصه فلفل احمر لتحمير لون المحشى
نضع الارز ويشوح قليلا مع الصلصه ونضع الملح والبهارات وباقى التوابل
ثم نضع الخضره ويقلب جيدا
ونقوم بلف ورق الكرنب بوضع كميه مناسبه من الارز ولف
الورق مع مرعاه عدم وجود فتحات حتى لا يطلع منها الارز
نقوم بوضع بعض من عروق الكرنب المقطع فى قاع الحله ونرص صوابع المحشى
بالهنا ةالشفا